Goede dienstverlening vraagt een sterk team!

Groep West zet zich in voor de financiële rust en zekerheid van haar klanten. In de snel veranderendewest kleine versie-61wereld helpen wij onze klant de juiste beslissingen te nemen. Wij gaan hierbij uit van de bekommernissen van onze klant, hoe hij/zij de toekomst ziet en hoe hij/zij begeleid wil worden.
Om die financiële ondersteuning en begeleiding te kunnen geven, blijven we in dicht contact met de klant; weliswaar altijd op de manier waarop de klant zich het meest comfortabel voelt: in regelmatige of sporadische contacten, thuis bij de klant of in onze discrete gespreksruimtes.

Wij streven ernaar onze onafhankelijke positie te waarborgen. Dit geeft ons de kans het marktaanbod te vergelijken en de voor u beste diensten aan te bieden.

Groep West richt zich op de particulieren, de vrije beroepen, de zelfstandigen en de kleine ondernemingen.

Voor elke zaakvoerder was het een uitgemaakte zaak dat enkel een klantgerichte en professionele aanpak een garantie op succes kon betekenen.
Deze gemeenschappelijke visie gaf uiteindelijk de aanleiding om in 2006 de handen in elkaar te slaan.

Ook vandaag blijft professioneel bank- en verzekeringsadvies verlenen onze kerntaak.
De samenwerking biedt ons vooral een aantal troeven inzake dienstverlening.

Vakanties worden zo geregeld dat onze klanten doorlopend een beroep op Groep West kunnen doen.
Geen onpersoonlijk call center dus, u kan steeds terecht bij een vertrouwd gezicht.

Ons statuut van onafhankelijk makelaar is uw beste verzekering; zowel bij de keuze van uw polissen als voor schaderegeling. Wij komen ter plaatse en volgen mee de expertise op.

Wij waarborgen u met de hand op het hart dat u bij ons een totale financiële en materiële bescherming bekomt voor u en uw gezin.

© Groep West – Verzekeringen Brugge