AXA Bank Brugge Sint-Kruis

Wij staan met onze bank- en verzekeringsactiviteiten op elk ogenblik in voor de financiële zekerheid en bescherming van onze klanten (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen).

AXA Bank Europe is onze hoofdpartner. Onze kerntaken zijn duidelijk:

  • professioneel bankieren en verzekeren.
  • Het kompas, centraal in ons logo, staat er niet zomaar; het is een verfijnd instrument dat wij, indien nodig, raadplegen om onze koers in uw belang bij te sturen. Wij richten ons immers op u.

Zicht-, termijn en spaarrekeningen

Via onze AXA services kunnen we u alle moderne financiële producten aanbieden. Dit omvat onder meer alle types van rekeningen. Van zicht-, spaar- , termijn- tot jongerenrekeningen; onze speciale formule voor de jonge spaarders. Vraag vrijblijvend meer inlichtingen.

Beleggen

Naast de klassieke bankrekeningen kunnen we u ook advies verstrekken inzake andere financiële instrumenten; met een looptijd op korte, middellange of lange termijn.

Kredieten

Persoonlijke lening

Nood aan een nieuwe wagen of u wilt een verbouwing realiseren?

Dan is het met de huidige lage rente misschien niet onverstandig om een financiering te overwegen en die interessante belegging die u lopen hebt niet op te nemen.

Kom gerust eens langs voor een persoonlijk advies.
Wij analyseren uw bestaande tegoeden en berekenen voor u de beste formule.

Een lening op afbetaling of toch maar een hypothecair krediet met fiscale voordelen;
Group West opteert steevast in uw belang!

Woonkredieten

Voor uw hypothecair krediet bekijken we het totaalplaatje : rentevoet, looptijd, verzekering en tenslotte ook de fiscale aftrekbaarheid. Misschien kan met verschillende looptijden gewerkt worden in functie van de al of niet fiscaal aftrekbare bedragen.

U ziet, het betreft een vrij complexe materie met heel wat mogelijkheden en opties.
Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Om meer informatie over zichtrekeningen, kredieten, sparen en beleggen, … terug te vinden, bezoek onze AXA bank website pagina.

Axa Bank Brugge Sint-Kruis

Laatste nieuws

Roamingkosten in het buitenland: hoe zit dat nu precies?

Goed nieuws voor wie binnen de Europese Unie op reis gaat: de roamingkosten die de telefoonfactuur bij jouw thuiskomst loodzwaar maakten, bestaan niet langer.

Lees meer

Actie in de kijker

D@ylife Protect

Elk jaar zijn meer dan 200.000 Belgen het slachtoffer van een ongeval in het privéleven. Een ongeval is snel...

Lees meer