AXA Bank Brugge Sint-Kruis

Wij staan met onze bank- en verzekeringsactiviteiten op elk ogenblik in voor de financiële zekerheid en bescherming van onze klanten (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen).

AXA Bank Europe is onze hoofdpartner. Onze kerntaken zijn duidelijk:

  • professioneel bankieren en verzekeren.
  • Het kompas, centraal in ons logo, staat er niet zomaar; het is een verfijnd instrument dat wij, indien nodig, raadplegen om onze koers in uw belang bij te sturen. Wij richten ons immers op u.

Zicht-, termijn en spaarrekeningen

Via onze AXA services kunnen we u alle moderne financiële producten aanbieden. Dit omvat onder meer alle types van rekeningen. Van zicht-, spaar- , termijn- tot jongerenrekeningen; onze speciale formule voor de jonge spaarders. Vraag vrijblijvend meer inlichtingen.

Beleggen

Naast de klassieke bankrekeningen kunnen we u ook advies verstrekken inzake andere financiële instrumenten; met een looptijd op korte, middellange of lange termijn.

Kredieten

Persoonlijke lening

Nood aan een nieuwe wagen of u wilt een verbouwing realiseren?

Dan is het met de huidige lage rente misschien niet onverstandig om een financiering te overwegen en die interessante belegging die u lopen hebt niet op te nemen.

Kom gerust eens langs voor een persoonlijk advies.
Wij analyseren uw bestaande tegoeden en berekenen voor u de beste formule.

Een lening op afbetaling of toch maar een hypothecair krediet met fiscale voordelen;
Groep West opteert steevast in uw belang!

Woonkredieten

Voor uw hypothecair krediet bekijken we het totaalplaatje : rentevoet, looptijd, verzekering en tenslotte ook de fiscale aftrekbaarheid. Misschien kan met verschillende looptijden gewerkt worden in functie van de al of niet fiscaal aftrekbare bedragen.

U ziet, het betreft een vrij complexe materie met heel wat mogelijkheden en opties.
Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Om meer informatie over zichtrekeningen, kredieten, sparen en beleggen, … terug te vinden, bezoek onze AXA bank website pagina.

Axa Bank Brugge Sint-Kruis

Laatste nieuws

Pensioen: niet de leeftijd telt, wel het aantal gewerkte jaren

Wie 40 jaar werkelijk bijgedragen heeft aan ons sociaal systeem, moet recht hebben op een basispensioen dat dan stelselmatig wordt verhoogd. Iedereen gelijk voor de (grond)wet, aldus Jean-Marie Dedecker.  

Lees meer

Actie in de kijker

D@ylife Protect

Elk jaar zijn meer dan 200.000 Belgen het slachtoffer van een ongeval in het privéleven. Een ongeval is snel...

Lees meer